Flīzes, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Akmens Krāsnis, SIA

Pulkveža Brieža 43, Rīga, LV-1045
Ziepjakmens flīzes un mozaīkas. Kamīnkrāsnis ar cepeškrāsni, dūmvadu pārdošana, uzstādīšana.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
bruģakmens tīrīšana, betona tīrīšana, virsmas tīrīšana, tīrīšana asfalts, asfalta tīrīšana, akmens tīrīšana, flīzes , tīrīšana, flīžu tīrīšana, keramikas flīzes , virsmu atjaunošana, flīžu šuvju atjaunošana, bruģakmens

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Roland tehnika, Roland iekārtas, Roland drukas iekārtas, Drukas iekārtas, Roland printeris, Roland ploteris, Roland UV printeris, Druka uz priekšmetiem, Iepirkumi, Secabo, Secabo termopreses, Iekārtas termopārnesei, Iekārta t-kreklu apdrukai, Termopreses cepurēm, Termopreses krūzēm, Griešanas ploteris, Locīšana, Rievošana, Tintes

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Import Solutions, SIA

"Šķūņi" , Daugmales pagasts, Ķekavas nov. LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Schomburg Baltic, UAB, Latvijas birojs

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Profesionālie hidroizolācijas materiāli ēku pamatiem, pagrabiem, cokoliem, hidrobūvēm, remontmateriāli, restaurācijas materiāli, virsmas aizsardzības materiāli, flīžu un akmens ieklāšanas materiāli, betona piedevas.

Ondulat RKF, SIA

Biķernieku 121h, Rīga LV-1021
Piedāvājam::

Jumtu segumi:

✓ ONDULINE viļņotās bitumena jumta loksnes. ✓ ONDULINE TILE divtoņu viļņotās bitumena loksnes. ✓ viegli tērauda jumta dakstiņi ar dabīgā akmens granulātu EVERTILE ✓ krāsa bitumena loksnēm ONDUPAINT. ✓ bitumena dakstiņi TEGOLA CANADESE. ✓ uzkausējamie bitumena ruļļveida materiāli.

Jumta logi VELUX un FAKRO jumta logi. FAKRO bēniņu kāpnes.

Caurspīdīgie jumta materiāli:

✓ šūnu polikarbonāta caurspīdīgās loksnes, ✓ PVC viļņotās caurspīdīgās loksnes.

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apraksts:

Kvalificēti profesionāļi kvalitatīvi veiks Jūsu privātmājas, ofisu, dzīvokļu un citu ēku kapitālo un nelielu remontu. Pieņemamas cenas, iekļaujamies norunātajos termiņos.

Eden Winds Projects, SIA

G.Astras 2 k.1, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.